piatok 29. marca 2024

Marcové beauty boxy

Ahojte!

Niekedy si ani neuvedomujem ako rýchlo ten čas letí. Niekedy ani len nestihnem vyskúšať produkty z predošlého boxu a už zvoní poštár s novým boxom. Tak je to samozrejme aj teraz...

Tento mesiac je to nálož boxov, takže sa pripravte, že tento článok bude dlhší. Glossybox a My little box vám ukazujem každý mesiac, neodolala som a na skúšku som si zase objednala Lookfantastic beauty box a každé tri mesiace dorazí aj Instyle box, čo práve vyšlo na marec. A pretože prišiel aj Happy Backbox, tak vám ho tiež v skratke ukážem. 


Ako prvý vždy príde My little box. My little box stojí mesačne 17,99 €.

V My little boxe sú vždy dva doplnky a tri kozmetické produkty. Tento mesiac to bola farebná šatka, ktorá sa mi síce páči, ale viem, že ju nevyužijem. Preto som ju ani nerozbaľovala a už som jej našla novú majiteľku. Druhým produktom je zlatý náramok, ktorý taktiež nie je úplne nič pre mňa, ale odložila som si ho, možno raz bude príležitosť, kedy sa mi bude hodiť. 

A čo sa týka kozmetických produktov, tak tentokrát je to Premiere bain décalcifiant rénovateur od značky Kérastase. Jedná sa o šampón, ktorý má svojou duálnou receptúrov vracať poškodeným vlasom ich krásu, silu a prirodzený lesk. Ja som tento šampón ešte neskúšala, takže ma potešil. 250 ml tohto šampónu stojí 33,90 € a tento má 80 ml. 

Purifing scrub with sea salt od značky Christophe Robin je píling na pokožku hlavy, ktorý má v jednom kroku vlasy a pokožku hlavy vyčistiť a zbaviť všetkého znečistenia, či zbytkov stajlingových produktov. Odporúča sa ho použiť aj po farbení vlasov. 250 ml stojí 35,49 €, toto malé balenie má 40 ml. 

A posledným produktom je Vynil lip gloss my choice od značky The body shop. Lesk na pery v baby ružovej farbe, ktorý obsahuje vitamín E. Pery má hydratovať, dodať im farbu a príjemný lesk. Jeho zloženie je vegánske. Má 7 ml a stojí 8,99 €.

My little box ma tentokrát až tak nepotešil. Ten lesk na pery a píling na pokožku hlavy som už v My little boxe raz mala. Uvidím, ako dopadne ďalší mesiac, ale ak sa budú produkty v boxe opakovať, tak ho asi zruším. 

Lookfantastic beauty box od tej doby, čo som ho kupovala pravidelne trošičku zmenil svoj koncept. V papierovej krabici už nie je žiadny boxík, ale rovno produkty. Na jednej strane je to super, na druhej strane, kebyže nemám Glossybox, tak by som bola aj trošku sklamaná, pretože do tých boxíkov odkladám čokoľvek - nejaké maličkosti, kozmetiku, stužky či mašle na darčeky, ale využívam ich aj v špajzi na pudingy, prášok do pečiva a tak ďalej. Pretože ostatné boxy chodia v týchto boxíkoch naďalej, tak mi to nevadí. 

Prvým produktom je Brow genius serum od značky Anastasia Beverly Hills, čo je sérum na obočie, ktoré obsahuje komplex výživných látok, ktoré stimulujú rast obočia tak, aby vyzeralo plnšie. Z tohto produktu som sa veľmi potešila, sérum má 2 ml a stojí 45 €.

Hydra aura water cream od značky Gatineau je pleťový krém, ktorý má mať gélovú konzistenciu. Obsahuje výťažky z barbary figy, soľ z Mŕtveho mora a bambucké maslo. Pleť má hydratovať a má pôsobiť proti vzniku vrások. Navyše má posiliť bariéru pleti. Značku už poznám z iného boxu, no ešte som ju neskúšala. Tento krém má 30 ml a stojí 23 €.

Anti chafe stick od značky First aid beauty je tyčinka, ktorá má vytvárať ochrannú vrstvu na pokožke, ktorá je veľmi citlivá a tým ju chrániť pred rajbaním. Obsahuje ošetrujúce zložky ako bisabolol, koloidnú ovsenú múku, bambucké maslo a výtažky zo zázvoru, ktoré majú pokožku upokojovať. Produkt je formulovaný tak, aby nelepil a je skvelý napríklad na vnútorné strany stehien a iné miesta, ktoré sa zvyknú rajbať. Tyčinka má 10 g a stojí 10 €.

Duo satin scrunchies od značky Brushworks majú byť ultra-jemné a ľahučké, ale aj štýlové a pohodlné vo vlasoch. Materiál, z ktorého  pozostávajú je jemnučký nekrčivý satén, ktorý minimalizuje lámanie vlasov. Gumičky do vlasov sa vždy hodia a ja tieto hrubé gumičky nosím najradšej. Tieto gumičky stoja 4,80 €.

Sleeping smoothie overnight serum od značky Mio je telové mlieko, ktoré obsahuje AHA kyseliny a zloženie, vďaka ktorému počas noci obnovuje kožné bunky. Pokožne dodáva hydratáciu. 200 ml tohto telového mlieka stojí 12,80 €, v boxe bolo 30 ml. 

A posledným produktom tohto boxu bol Nail laquer od značky Nail HQ. Je to vysoko-pigmentovaný lak na nechty, ktorý sa má ľahučko nanášať a zanechávať silnú farbu a dokonalý lesk. Je v odtieni Crimson. Lak má 10 ml a stojí 4,69 €.

Z Lookfantastic boxu ma najviac zaujalo to sérum na obočie a tá tyčinka proti obtieraniu, ktorú využijem hlavne v lete. Gumičky do vlasov sa hodia vždy, telové mlieko a krém vyskúšam. Jedine ten lak na nechty poputuje ďalej. Tomuto boxu dávam šancu ešte budúci mesiac. 

Glossybox má tentokrát tému Spring awaking, Time to discover, pod ktorou som si predstavovala nejaké inovatívne produkty, niečo nové, niečo, čo som ešte neskúšala. Ale samozrejme jar vo mne vzbudzuje jarné upratovanie, a teda niečo čisté - čakala som nejakú dobrú pleťovku. 

Po dlhšej dobe prišiel Glossybox v inej škatuľke ako je ich klasická ružová. Táto sa mi veľmi páči a určite si ju nechám, pretože potrebujem krabičku na laky na nechty. 

Čo sa týka produktov, v Glossyboxe je vždy minimálne 5 produktov, z ktorých prvé tri majú všetci rovnaké a ostatné sa môžu líšiť. Tento mesiac medzi produkty, ktoré boli v každom boxe patria Collagen booster Ampulle od značky Babor. Sú to kultové ampulky, tieto sú s kolagénom a špeciálnym koncentrátom účinných látok, ktoré majú spevniť pleť a zlepšovať jej elasticitu. Pleť má ostať rozžiarená a vyzerať mladšie. V balení je 7 ampuliek po 2 ml a ich cena je 39,90 €.

Scalp mask od značky Style dry je maska na pokožku hlavy. Má napomáhať proti svrbeniu a suchej pokožke. Zároveň má stabilizovať jej prirodzenú ochrannú bariéru, intenzívne ju vyživiť a zbaviť iritácií z používania stajlingových produktov. O značke som nikdy nepočula, takže som veľmi zvedavá, aká bude. Maska má 50 ml a stojí 12,95 €.

A tretím rovnakým produktom je Tinted peach pink lip balm od značky PawPaw. Perám má dodávať hydratáciu. Neobsahuje parfemáciu, alkohol a jeho zloženie je vegánske. Tento balzam je možné použiť na pery a vďaka jeho pigmentácií v jemnom broskyňovom odtieni aj na líčka. Značku už poznám, balzam som už mala bez farby, ale aj v ružovom odtieni v nejakom boxe. Balzam má 10 ml a stojí 4,95 €.

Dusch Frische deo roll-on od značky Hidrofugal je dezodorant so sviežou vôňou akoby ste priamo vyšli zo sprchy. Je spoľahlivý, pokožku v podpazuší cháni proti nepríjemnému zápachu. Dezodorant má 50 ml a stojí 3,59 €.

Retinol under eye patch od značky BeautyPro bojuje proti jemným vráskam okolo očí. Obsahuje retinol a vitamín C, ktoré dodávajú hydratáciu, pleť vyživujú a dodajú jej mladistvý vzhľad. Za jeden pár týchto masiek na oči zaplatíte 2,29 €.

Ako ospravedlnenie za to, že mi účet na stránke Glossyboxu pár týždňov nefungoval mi poslali Blueberry bouce gentle cleanser od značky Glow recipe. Je to jemný čistič pleti, ktorý aj odličuje. Obsahuje antioxidačné látky z čučoriedok, kyselinu hyalurónovú a taktiež jemné kyseliny AHA. Má 30 ml a stojí 9,95 €.

Glossybox bol tento mesiac celkom vyrovaný, ani zlý, ale ani v ňom nebolo nič, čo by ma vyslovene nadchlo alebo veľmi zaujalo. Okrem tej masky na pokožku hlavy v ňom nebolo nič nové. Chýbala mi aj nejaká dekoratívka (keď nerátam ten zafarbený balzam na pery). Napriek tomu sú to produkty, ktoré ostávajú u mňa. 

Posledným beauty boxom je Instyle box. Ten chodí každé tri mesiace a stojí 39,95 €. Je drahší, no keďže to nie je každý mesiac, tak mi to až tak nevadí. V Instyle boxe som už našla veľa skvelých produktov a hlavne aj veľa high end značiek. 

Got2b Got gloss Glanz spray a Glanz primer sú produkty na vlasy, ktoré sľubujú vyhladené a lesklé vlasy. Primer obsahuje bambucké maslo, dodáva vlasom hydratáciu, vyhladzuje ich, dodáva im prirodzený lesk a bojuje proti krepateniu vlasov. Spray dodáva vlasom lesk až počas 48 hodín, a to bez krepatenia, či zlepenia. Obidva produkty chránia vlasy pred teplom do 230 stupňov. Spray má 200 ml a stojí 4,95 € a primer má 150 ml a kúpiť sa dá taktiež za 4,95 €.

Hand cream grapefruit od značky L:A Bruket je intenzívne ošetrujúci krém na ruky s vôňou grapefruitu. Obsahuje mix éterických olejov z grapefruitu a levandule. Obsahuje 99,2 % prírodných zložiek. Krém má 30 ml a stojí 17,00 €.

Thank u, next od značky Ariana Grande je miniatúrka parfému od tejto známej speváčky. Vôňa je kombináciou šťavnatej hrušky a divej maliny, srdcom vône sú jemné ružové lupienky a kokos a základné tóny tvoria mošus a sladké makronky. Táto vôňa stojí 40,00 € za 30 ml. Táto minatúrka má 5 ml. 

Lash Genius od Anastasia Beverly Hills je sérum na riasy, ktoré má svojim inovatívnym zložením podporiť rast rias, pričom majú pôsobiť nielen dlhšie, ale aj hustejšie. Sérum obsahuje 6 omladzujúcich zložiek a riasy má revitalizovať. Toto sérum má 2 ml a stojí 29,00 €.

Highlighter Rodeo drive od značky Ofra je vysoko pigmentovaný rozjasňovač, ktorý je známy svojou liquid-to-baked technológiou. Je to najznámejší rozjasňovač značky Ofra, ktorým sa všetko začalo. Tento rozjasňovač má 10 g a stojí 29,90 €.

Q+A Azelainsäure face serum je pleťové sérum, ktoré obsahuje kyselinu azelaovú, ktorá pleť upokojuju, zmenšuje znečistenie pleti, stará sa o zjednotenejšiu pleť, hlavne tým, že vyčistí póry. Sľubuje rozžiarenú a prečistenú pleť. Toto sérum má 30 ml a stojí 9,99 €.

Rose remedy mask od značky Pixi je pleťová maska s gélovo-želatinovou konzistenciou. Je formulovaná na základe šípkového oleja, ktorý pôsobí regeneračne a pleť hydratuje. Cica pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a upokojujúco, zatiaľ čo kurkuma pôsobí antioxidačne. Maska obsahuje aj arganový olej, ktorý pleť intenzívne vyživuje a vyhladzuje. Maska má 300 ml a stojí 24,00 €.

V boxe boli ešte tri produkty, ktoré nepatria do kozmetiky. Prvým z nich bol nápoj Deine Gelassenheit od značky Liv. Ide o prášok na prípravu nápoja, ktorý má stabilizovať nervový systém. Obsahuje len prírodné účinné látky, vitamín B a je s príchuťou manga a marakuje. V balení je 7 sáčkov, ktoré stoja 6,90 €.

White peach od Schweppes je bublinkový nápoj so zaujímavou kompozíciou - zrelé broskyne, tóny kvetov čerešne a orchidey, až ku bielemu čaju. Chutí ovocne, no len jemne sladko, príjemne horko. Vhodný je na mixovanie alebo aj samostatne. Táto malá flaštička s 0,2 l stojí 0,95 €.

A posledným produktom je zlatá retiazka od značky my Jewellery. Ide o prémiovú vyberanú kolekciu šperkou, ktoré nefarbia. Sú vode odolné a vhodné aj pre alergikou. Táto zlatá varianta je pozlátená 18 karátovým zlatom. Táto retiazka stojí 22,90 €.

Celkovo sa mi Instyle box veľmi páčil. Tento box ma asi ešte nikdy nesklamal a vždy sa naň veľmi teším. Najviac ma potešila retiazka, ktorá sa mi veľmi páči, no veľmi rada vyskúšam aj tie produkty na vlasy, sérum na riasy a aj to na pleť. Maskám nikdy nepoviem nie, krém na ruky sa mi vždy zíde a už viem, čo si dneska večer otvorím ku telke. Som veľmi spokojná!

Čo hovoríte vy na tieto boxy? Ktorý z nich by sa vám páčil najviac? A z ktorého produktu by ste sa potešili najviac?

4 komentáre:

  1. Najviac sa mi páči ten posledný. ale potešila by som sa im všetkým.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som z Instyle boxu vždy nadšená. Ten ma ešte nikdy nesklamal.

      Odstrániť
  2. Ten instyle je naozaj dobrý! Kozmetika, nejaký doplnok - retiazka, niečo na pitie, tam naozaj niekto vie ako vyskladať dobrý box.

    OdpovedaťOdstrániť