štvrtok 25. júna 2015

Spotrebované produkty, časť druhá

Ahojte!
Dnes mám pre vás opäť článok o spotrebovaných produktoch. Pretože mne vždy dlho trvá, kým niečo spotrebujem, tak tento typ článku až tak často neuvidíte. Ak už ale niečo spotrebujem, tak sú to najčastejšie produkty na vlasy alebo na odličovanie... Ale dosť bolo zdržovania, poďme na to.



Ako prvý produkt je tento krém na ruky od značky Figs&Rouge. Bol skvelý, ako ostatne všetko, čo som od tejto značky skúšala. Príjemne voňal po vanilke a pistáciách. Používala som ho veľmi rada a ostala som smutná, keď bol prázdny. Mala som ho z Glossyboxu a keď dopotrebujem aj iné krémy na ruky, tak si ho určite zaobstarám znovu.


Micelárna voda od značky Bioderma mi spoločníka robila dlho. Používala som ju po odlíčení na dočistenie pleti a odstránenie zbytkov make-upu. Pleť mi nevysušovala, takže som bola spokojná. Určite si ju neskôr opäť zadovážim, ale teraz na mňa čakajú micelárky od Garnier, Dermacol, Avéne. 


Tento sprchový gél od Fa zbožňujem. Toto bolo moje zrejme piate balenie. Milujem tú vôňu, konzistenciu, farbu... :) Proste všetko. Opakovanú kúpu nemôžem vylúčiť, ale teraz mám plnú skrinku sprchových gél z rôznych beauty boxov, ktoré musím najskôr spotrebovať. 


Holiaca peny od dm-kovej značky Balea s vôňou čučoriedok mi tiež dlho stála v kúpeľni. Možno nie zrovna toto balenia, pretože je to moje najmenej tretie. Holiace peny od tejto značky kupujem poslednú dobu a nad ich výmenou neuvažujem. Akurát som si teraz namiesto čučoriedky kúpila vanilku.



Telové maslo od The Body Shop mám už dlhú dobu, asi už aj dva roky. Možno že ešte nebolo zlé, ale už nevoňalo tak intenzívne ako predtým a v masle sa začali tvoriť malé hrudky, preto som sa rozhodla ho vyhodiť.  Maslá tejto značky mám veľmi rada, no teraz som presedlala na telové mlieka. Ale na zimu si určite kúpim nové telové maslo od The Body Shop :)



Bylinkové tampóniky na oči mali za úlohu osviežiť a posilniť unavené oči. Dúfala som, že to pomôže na kruhy pod očami, ale s tými to neurobilo nič. Na unavené oči to pomohlo, ale dávať cca 2 € za každým, keď som unavená je mi veľa :D


Vatové tampóniky od ebelin mám veľmi rada. Kupujem si ich vždy keď som v dm a rovno dvojo alebo aj trojo. Za tú cenu sú skvelé. 


Tento Gliss Kur mi veľmi pomáha pri rozčesaní vlasov. Po nastriekaní tohto spreja to ide oveľa ľahšie. Kupujem si ho stále aj teraz už mám nový.


Moja milovaná Rexona je to jediné, čo mi proti poteniu pomáha. Na leto najlepší kamarát :D Kupujem si ju stále, skúšala som už tony iných antiperspirantov a deodorantov aj bez alumínia, ale tie nerobia už vôbec nič. Takže som sa na to vykašlala a ostala verná rexone - maximum protect.


SOS spot killer som si kúpila ešte v čase keď moja pleť bola v horšom stave. Musím si poklepať, ale teraz ju mám bez vyrážok. Tento zabijak na vyrážky nepomáhal len mne, ale hlavne môjmu priateľovi, pretože on má mastnú pleť. Ako sa zlepšila pleť aj jemu, tak sme tento produkt už viac nekúpili a zatiaľ to ani neplánujeme. 


Loreal micelárna voda bola tiež mojou stálicou, kupujem ju stále dookola, no teraz mám iné micelárky v zásobe. 



Tento rúž mi darovala moja mamka. Bol to prvý rúž, ktorý som kedy mala a je mi veľmi ľúto, že ho dávam preč, ale už nevonia pekne, musím ho vyhodiť. Mám k nemu taký citový vzťah, ale mamka mi určite daruje nejaký iný :D 


Gliss Kur Oil Nutritive Shampoo je šampón, ktorý príjemne voňal, vlasy umyl. Leskli sa po ňom, chvíľu nádherne voňali, ale po dvoch dňoch som mala vlasy opäť mastné. Hľadám šampón, po ktorom by moje vlasy vydržali dlhšie nemastné. Takže ďalšiu kúpu neplánujem.


Narozdiel od tampónikov balea boli tieto tie najhoršie aké som kedy mala! Poslala som drahého do Lidlu kúpiť mi odličovacie tampóniky. Dva balenia. On mi priniesol tri balenia tampónikov a z nejakých potravín. Horšie som naozaj ešte nikdy nemala. Rozpadali sa, na pleti ostávali kúsky vaty, čo by som ešte prežila. Lenže som ich toľkokrát vyťahovala z očí, že už som na to proste nemala nervy. A chodiť s červenými očami nie je zrovna príjemné. Aké z toho plynie poučenie? Neposielajte chlapov po odličovacie tampóniky! :D


A do tretice, ešte jedna micelárka. Bola dobrá, pleť nedráždila, nevysušovala, odstraňovala to, čo mala. Určite si ju raz znovu kúpim.


Dvojfázový odličovač od Ryoru bol naozaj skvelý. Dostala som ho v nejakom swap-e a myslela som si, že to nebude nič, čo by som si kúpila znovu. Opak je pravdou. Odličoval skvele a hlavne naozaj všetko. Pleť nevysušoval.


Limetkovo-mätový sprchový gél som použila pár krát, hoci som mala jeho vôňu rada, niečo mi v ňom chýbalo. Dopotreboval ho môj priateľ.


Kúra na vlasy a arganovým olejom, mala riedkejšiu konzistenciu ako som pri maskách zvyknutá. No napriek tomu boli po nej moje vlasy zdravšie, leskli sa a ľahučko sa dali rozčesať. 


Pleťový krém od Sans Soucis som používala veľmi rada. Príjemne voňal, mal viac menej prírodné zloženie, pleť pekne hydratoval a nezanechával žiadny mastný film. Teraz mám v zásobe iné krémy, no k tomuto sa určite raz vrátim.

Dajte mi do komentárov vedieť, či mám v článkoch o spotrebovaných  produktoch pokračovať alebo vás to až tak nezaujíma. A kľudne napíšte, aké témy by vás zaujímali.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára