pondelok 17. marca 2014

Kozmetické produkty, ktoré ma veľmi lákajú

Kozmetické produkty, ktoré ma veľmi lákajú

Ahojte! 

Ak sledujete FB stránku Pinkshaaark, tak už určite viete o pripravovanej Giveaway, len nastali trošku komplikácie, preto to len predlžujem a predlžujem... Článok už mám napísaný, takže stačí už len odfotiť produkty a pridať fotky, takže čakám, kým prídu...
 K tomu sa na mňa ešte valí práca, hľadáme si nový bytík, takže mám toho vyše hlavy, na blog nejak neostáva veľa času.

Preto dnes len takýto článok... Je to o kozmetike, ktorá ma veľmi láka a už dlhšiu dobu uvažujem nad jej kúpou. Takže je to vlastne taký môj wishlist. 




Prvou vecou je tento make-up set značky Benefit, jeho názov je How To Look The Best At Everything. Produkty v ňom sú malé, priam miniatúrne ako len nejaké vzorčeky. Ja ho chcem ale preto, aby som zistila, či sa mi oplatí investovať do plných veľkostí a či mi to sadne. 
S POREfessional som už mala tú česť sa zoznámiť a musím povedať, že som ostala milo prekvapená...

Našla som ho na stránke douglas.de za 33,99 €.


Keď už sme u značky Benefit, tak toto je produkt, po ktorom pokukujem už neskutočne dlhú dobu. Všade som čítala samé chváli. Tak by som ho rada skúsila...

Taktiež douglas.de a cena 33,99 €.

A keď sme už pri tom obočí... Na FB stránke som písala, že tieto nové paletky od essence nie sú tak ľahko dostupné... Ja viem, teraz vás dráždim, pretože ktovie, či sa vôbec na Slovensko alebo do Česka dostanú. Ide o to, že tieto paletky sa v Nemecku predávajú iba v drogériách Muller, najbližšia je v Berlíne, čo je tak 250 km, čiže každý deň tam cestu nemám...
Určite cestu do Berlína plánujem, ale až tak nejak v septembri alebo októbri, pretože by sme s priateľom a Tinkou radi išli trošku nakupovať do Primarku, a tak sa určite zastavíme aj v drogérií.
Ale späť k tým paletkám, najviac ma zaujala táto na obočie, hoci ostatné sú tiež nádherné a chcela by som mať z každej po jednej, ale akonáhle sa k nim dostanem, budem myslieť aj na vás :) 
Dve paletky s tejto rady som už zohnala (jedna z vás sa bude tešiť z paletky Smokey Eyes), cez ebay... Preto čakám, kedy mi prídu.

V drogériách Muller stojí každá paletka 5,99 €. Tá cena!!! 


Nail Foundaton od Butter London je vec, ktorá nie je vôbec potrebná a vy si teraz poviete či mi šibe. Ale ja jednoducho laky od tejto značky zbožňujem a zaobstarám si ich určite ešte veľa... Toto je konkrétne make-up pre nechty. Je to podlak, ktorý rýchlo schne, vyživuje nechty, chráni pred zažltnutím a je samozrejme perfektným základným lakom. Ja po ňom veľmi túžim a jednoducho si neviem pomôcť.

Opäť douglas.de za 22,95 €.



The Body Shop je značka, ktorej dôverujem vo viacerých smeroch, či už sú to telové mlieka alebo maslá, sprchové gély... Rada by som časom skúsila aj ich dekoratívnu kozmetiku, ktorej som sa vyhýbala. Tento výrobok je konkrétne telové maslo s bambuckým maslom, na ktoré tiež čítam samé pozitívne recenzie. Ja som mala zatiaľ len dve masielka od tejto značky, no oba boli skvelé.

Na stránke thebodyshop.de za 16,00 €.



Prada Candy je parfém, ktorého vzorku som našla raz v Glossyboxe, ja milujem sladké vône, preto sa mi hneď zapáčila. Raz by som si tento parfém určite chcela zadovážiť, ale cena nie je zrovna nízka.

Douglas.de cena 52,95 € za 30 ml.



Štetce od Zoeva, čo k tomu dodať, ak ich máte viete, o čo prichádzam... A ak nie, nájdite si jednu jedinú recenziu na internete a pochopíte. :) 
Ja mám štetcov síce dosť, ale môžem povedať, že možno 7 z nich je naozaj kvalitných, ktoré tak skoro do koša nepoletia. Ale chcela by som investovať už do poriadnych štetcov na dlhšiu dobu, pretože tieto lacné sa mi neoplatí kupovať, nič nevydržia, vypadávajú štetinky a zle sa s nimi pracuje. Preto ich treba vymeniť za kvalitu. A tou je Zoeva. Mne najviac padol do oka Complete Set.

Našla som ich na zoeva.de za 95,00 €.


 
Sigma Essencial Kit - Make Me Cool, čo dodať k tomuto, štetcov nikdy nie je dosť :D. 

lovelyhair.cz cena 3070 kč.


Flat Top štetec od Petra Lovely Hair. Áno, aj ja by som chcela mať aspoň jeden štetec od Petry. Najviac sa mi páči tento a raz by som chcela byť jeho vlastníčkou.

lovelyhair.cz 195 kč


 
Naked 3 od Urban Decay... Potrebuje vôbec toto vysvetlenie? Stačil jeden pohľad a bola to láska :) 
Mám síce Naked 2 a myslela som si, že ďalšiu už nepotrebujem, ale keď som túto paletku videla, tak som zistila, že potrebujem! :D

ceny ani eshopy som zatiaľ nepozerala

Tak čo? Máme niečo spoločné? Po čom veľmi túžite vy? 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára