utorok 11. marca 2014

Takto vyzeral môj deň žien

MDŽ 

Ako určite viete 8. marca bol medzinárodný deň žien. Ani môj priateľ nezabudol, že ženu má a tak mi niečo pekné daroval. Veľmi som sa tešila.

 Pár dní pred týmto dňom žien mi môj drahý kúpil čokoládové vajíčky Milka a vajíčko, ktoré malo vo vnútri malé čokoládky.

Čokoládové vajíčka Milka a Charlie s vajíčkom :)

Vajíčko, ktoré malo vo vnútri maličké čokoládky

Presne na MDŽ som od neho dostala prívesok korytnačky, poukážku v hodnote 20 € do drogérie DM a rozjasňovač od p2.


 Tento prívesok má svoj význam. Dostala som ho pretože som sa po zlej skúsenosti až doteraz neodhodlala znovu sadnúť za volant. Nebudem písať o tom, čo sa stalo, pretože by som na to rada zabudla, ale od toho dňa som sa bála šoférovať. Občas som síce riadila auto, ale len chvíľku. A od kedy máme nové auto, nešoférovala som vôbec. 
Teraz ma okolnosti donútili začať znovu, pretože môj priateľ si našiel novú prácu, takže už nebudem  pracovať spolu a tým pádom ani spolu jazdiť do práce. A tak bol najvyšší čas znovu sa do toho dostať. Preto mi môj drahý kúpil tento prívesok. Okomentoval to tak, že si ho mám dať do auta, aby videli, že ho šoféruje žena a že je moje.
 

Tento rozjasňovač som si raz v DM-ku vyhliadla, no rozhodla som sa, že ešte nejaké mám doma, ktoré musím dopotrebovať a tak som ho vrátila späť do regálu. No môj drahý je natoľko všímavý, že si zapamätal, ktorý to bol. A tak som ho dostala a veľmi sa z neho teším. Ešte som ho neskúšala, ale vyzerá fajn. Potom určite dám vedieť, aký je :)


A teraz už k spomínanej poukážke do DM. Musela som čakať celé dva dni, kým sme tam šli. Myslela som si, že si rýchlo niečo vyberiem, ale bol to celkom pre mňa stres. Nevedela som, čo by som chcela, pretože som naozaj potrebovala jedine nový make-up. Pretože ten posledný, čo som si kúpila mi je trošku tmavý, takže bude dobrý až keď sa trošku opálim.


Na túto bledú tvár som potrebovala ešte svetlý make-up. A tu ho máme, Maybelline Fit Me. Už som ho skúšala, výdrž má slušnú, krytie mi tiež vyhovuje. Odtieň 105 mi úplne sadol a som hrozne rada, že som ho našla, pretože určite viete, aké je niekedy náročné nájsť správny odtieň, a to ešte viac, keď máte svetlú pleť.


Vďaka pozitívnym recenziám na veľa veľa blogoch, som sa rozhodla zaobstarať si tento korektor od Catrice. Kým som o ňom toľko nečítala, tak som ho obchádzala, nikdy ma nenapadlo si ho kúpiť, dokonca som predtým ani nevedela, že niečo také vôbec Catrice má. 
Ale... teraz je už môj. A je úžasný! Bola to láska na prvé použitie :) Tak krásne mi zakryl kruhy pod očami a vyrážku. Som s ním maximálne spokojná a týmto končím moje pátranie po dokonalom korektore. A okrem toho tá cena, no  proste láska...


O tejto báze pod očné tiene som tiež veľa čítala, preto som sa rozhodla ju vyskúšať sama. Zatiaľ mám len jednu bázu pod očné tiene, značky Manhattan. Je dobrá, ale chcela som mať ešte inú, pretože predtým som nikdy pod očné tiene niečo také nepoužívala, takže nemám s čím porovnať. Takže essence jej súperom :D


O tomto produkte od essence som čítala u Lucky (recenziu nájdete TU) a tá ma inšpirovala natoľko, že som si to musela kúpiť. Skúšala som to aj s priateľom, pretože sem tam máme obdobie, kedy sa nám niečo nepekné na tvári vyhodí. Prvú aplikáciu teda už máme za sebou a obaja sme si produkt zamilovali a sme s ním spokojní. 


V DM som si vybrala ešte tento stojanček na kozmetiku, ktorý mi tiež pomohol nájsť niektorým produktom to správne miesto. Vpredu má  priehradky na 4 rúže, na boky som dala ceruzky na pery, také dlhšie a užšie rúže. Dozadu som dala lesky na pery. 


Keď som už taká spokojná išla z DM, zastavili sme sa ešte na nákup v Lidli. Samozrejme aj tam mi niečo padlo do oka...
Chupa Chups v tejto dózičke som proste musela vziať so sebou :) Ale podelila som sa, nezjedla som to sama (a ešte stále niečo z toho mám). Ja mám hrozne rada lízatká a tieto detské žuvačky.


Vybrala som si ešte penu do kúpeľa od Cien (značka, ktorú nájdete tuším len v Lidli), obzerala som viacero vecí z tejto značky, ale rozhodla som sa len pre túto penu. Vôňa je Sweet Orange a vonia naozaj krásne. Už som ju odskúšala a veľmi sa mi páči. A za tú cenu... Nemôžem byť spokojnejšia.


Na MDŽ som dostala ešte tieto čokoládky. Mám ich veľmi rada, tak som sa potešila. Dostala som ich od šéfa, čo bolo pre mňa prekvapenie. Naozaj som od neho niečo také nečakala.


A ešte vám chcem ukázať moju manikúru na deň žien. Keďže som sa naposledy tak rozčuľovala pri lakovaní, tentokrát som zvolila len niečo takéto jednoduché.


Čo pekného ste dostali na deň žien? 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára