pondelok 3. marca 2014

Vyhodnotenie Giveaway - február

 Vyhodnotenie Giveaway 

A je to tu! Príspevok, na ktorý tak čakáte :)

Skôr než sa dostanem k samotnej víťazke, by som sa všetkým chcela poďakovať, pretože sa vás zúčastnil krásny počet, s čím som vôbec nepočítala. 
Pribudlo aj dosť čitateliek z čoho mám taktiež neskutočnú radosť. Ale víťazkou sa môže stať iba jedna (k čomu sa hneď dostaneme), no ostatné nebuďte smutné, pretože nás o pár dní čaká nová giveaway. A v lete plánujem veľkú letnú giveaway o tri beauty balíčky :) 

Sľúbila som, že keď sa vás zúčastní viac ako 25, pridám do giveaway ešte nejaké produkty. Teraz to konkrétne budú tieto...



Je to lak na nechty v nádhernej ružovej farbe...


 A zelené trblietky na tvár, telo, ale povedala by som, že aj nechty.


 Takže víťazka dostane celkovo tento balíček produktov...


 A teraz už poďme k tomu, ktorá z vás vyhrala túto giveaway...

Keďže sa vás zapojilo tak veľa, nechcelo sa mi strihať papieriky a vymýšľať podobné ceremoniály, preto som jednoducho podľa toho ako sta sa zapájali napísala na papier čísla (aj podľa toho, koľko žrebov ste si nazbierali).
A o víťazke potom jednoducho rozhodol random.org.

 

A kto bol tá šťastná 7?


Víťazkou sa stala Lucia Orviská. Lucka, pošli mi prosím adresu na pinkshaaark.gmail.com alebo na fb stránke Pinkshaaark jednoducho do správy.
Balíček odosielam v stredu, spolu s balíčkom pre blogerku Rebeku. Balíčky odošlem domov mamke, ktorá ich následne odošle vám. Takže to pár dní potrvá, ale balíčky určite dostanete :)

A ako som už napísala o chvíľku začína nová giveaway a na leto pre vás pripravujem naozaj veľkú giveaway :) 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára